INSTRUKTIONER & TIPS

Här finns en del instruktioner så att du kan komma igång med dina mejl, kontakter och kalender.

Nå din epost på webben

Du kan nå din epost med nästan vilken enhet som helst på nätet. Klicka på nedan för att komma direkt till Microsoft Office365.

Konfigurera Outlook på datorn

Hitta instruktioner för hur du gör inställningar och konfigurerar epost-appen Outlook på din dator. Klicka nedan för att komma direkt till instruktioner på webben. Instruktioner finns för både Mac och för Windows-datorer.

Epost på mobila enheter

Gör inställningar så att du kan använda epost i din mobiltelefon, surplatta eller någon annan mobil enhet. Det finns instruktioner för Android, Apple iOS och för Windows phone. Klicka nedan för att komma direkt till en instruktioner på webben.

Konfigurera Apples epostprogram

Gör inställningar så att du kan få mej från Outlook 365 i Apple mail. Klicka för att komma till en extern instruktionssida.

Epost i Windows 10-app

Gör inställningar så att du kan använda epost-appen som finns integrerad i Windows 10. Klicka för att komma till en extern instruktionssida.

Nå din epost på webben

Du kan nå din epost med nästan vilken enhet som helst på nätet. Klicka på nedan för att komma direkt till Googles Gmail-webbplats.

Konfigurera Outlook på datorn

Hitta instruktioner för hur du gör inställningar och konfigurerar epost-appen Outlook på din dator. Klicka nedan för att komma till insatruktioner på webben.

Använd appen G-mail

Ladda ner Gmail-appen till din mobila enhet. Appen finns i App store eller Google play butik.

Använd operativsystemets epost-app

Gå in i inställningar och välj Google som epostoperatör. Ange din epostadress och ditt lösenord.